null

Food Trails - zapytanie ofertowe

Drukuj otwiera się w nowej karcie
Logotyp projektu międzynarodowego "Food Trails". Czarne litery na białym tle

Zapraszamy wszystkich serdecznie do składania ofert na opracowanie koncepcji, zorganizowanie i moderowanie procesu, którego rezultatem będzie pogłębiona, poparta dowodami, wiedza na temat mechanizmów marnotrawienia żywności w małych i średnich lokalach gastronomicznych.

W związku z realizacją międzynarodowego projektu Food Trails zapraszamy wszystkie zainteresowane podmioty do składania ofert w ww. temacie. M.st. Warszawa we współpracy z uniwersytetem SWPS prowadzi Living Lab ds. żywności, który w ramach projektu Food Trails skupia się na opracowaniu ekosystemu rozwiązań dla zagadnienia wybranego w oparciu o priorytety miejskiej polityki żywnościowej m.st. Warszawy, czyli na ograniczeniu marnowania żywności, osadzonego w kontekście kryzysu uchodźczego. Zostaną podjęte dwa główne tematy:

1) Optymalizacja dystrybucji żywności w kontekście kryzysu uchodźczego w Warszawie.

2) Wsparcie warszawskich lokali gastronomicznych w redukcji marnowania żywności.

Aktualne zamówienie dotyczy marnowania żywności w małych i średnich lokalach gastronomicznych.

Termin składania ofert: do 18 kwietnia do godz. 15:00

Szczegóły zapytania oraz załączniki: